Barnåla Storhytter

Barnåla Storhytte sommer
  • Barnåla Storhytte sommer
  • Midtgard storhytte vinter

Om

Storhyttene våre --

Flere og flere har oppdaget de største hyttene våre, - og de som har leid Barnåla og Midtgard èn gang kommer ofte tilbake. Dette er vi veldig fornøyde med, og vi vil gjerne dele disse hyttene med enda flere. Disse hyttene er blant annet ofte brukt til bryllup, uformelle treff, jubileer, skoleturer, dåp, møter og seminarer, familiesammenkomster og slektstreff. Fellesnevneren for de som leier disse er at de vil skape en spesiell atmosfære rundt anledningen. Noen holder seg selv med mat, noen velger catering fra LundeKroa, noen leier inn kokk, mens andre velger å spise hos oss. Vi hjelper gjerne med å få ditt opphold til å bli slik du ønsker! 

Midtgard er ei hytte på ca 350 kvadratmeter, i håndlafta tømmer. Kjøkken med flere kjøleskap, 2 komfyrer, fryseskap og oppvaskmaskin. Stue med salonger og langbord for 40 personer. Badstue. 6 sengeavdelinger/12 soverom, 36 sengeplasser + hems. Dyner/puter for 36 personer. I tillegg til 36 ordinære sengeplasser er det plass til 4 – 6 barn på hemsen. Stor veranda og uteområde. 

Barnåla er en gammel to-etasjers bygning fra tidlig på 1900-tallet. Den ble flyttet til Venabygdsfjellet i 1997, restaurert og modernisert. I huset finnes 6 familierom, hvert med 4 sengeplasser, i en dobbelt himmelseng, dusj/WC, salong og kjøleskap. I første etasje finnes et utstyrt kjøkken og en peisestue med salonger og langbord med plass for alle. I peisestuen kan du oppleve naturen såvel inne som ute, -her finnes det originale tømmervegger. Barnåla har også badstue.

Sjekk tilgjengelighet forBarnåla Storhytter (Åpnes i et nytt vindu)

Ta kontakt

Tlf: +47 61 28 40 43

Rondevegen 770
2632 Venabygd

Legg Barnåla Storhytter til i reiseruten din.

Møtested

Type:
Sted:
Kapasitet:

Møtested

Type:
Sted:
Kapasitet:

Planlegg

Type:
Sted: