Spisesteder

Mat & drikke - en viktig del av ethvert arrangement

Lillehammer og Gudbrandsdalen har en stolt mattradisjon, og flere spisesteder har en meny som bygger på denne tradisjonen med kortreist og lokal mat. Her kan du oppleve mattradisjoner fra flere hunder år tilbake, alt fra enkle hverdagsretter til sjenerøse festmåltider.

Mattradisjoner er en viktig del av kulturarven vår. Som for mange generasjoner tidligere er flere av gårdene og bedrifter i matbransjen opptatt av det som vokser og dyrker gjerne egne grønnsaker, har urtehage, bær og frukt. Dette gjør at de kan servere gjestene mat direkte fra egen hage, til både middag og dessert, i tillegg til hjemmelaget syltetøy og drikke. Mange jakter maten du får servert i fjellområdene rett utenfor døra, eller fisker den i nærmeste fjellvann

Hva kan god mat tilføre ditt arrangement?

Mat er en viktig del av ethvert arrangement. Mat fyller pausene mellom øktene, skaper en mulighet til å få kontakt med nye mennesker og initierer samtaler. Det ligger mange gode historier bak lokal mat og lokale matprodusenter. Kobler du historiene til arrangementet ditt er det enda en god grunn for å delta.

Møtested

Type:
Sted:
Kapasitet:

Møtested

Type:
Sted:
Kapasitet:

Planlegg

Type:
Sted: