World Cup Kvitfjell

Er det Alexander Aamodt Kilde sin tur denne gangen i Kvitfjell.
  • Er det Alexander Aamodt Kilde sin tur denne gangen i Kvitfjell.
  • Kjetil jansrud i full fart ned utforløypa i Kvitfjell
  • Product Image

Om

World Cup Kvitfjell er mye mer enn et skirenn.
Det er duket for folkefest for små og store, og programmet er tett både på dag og kveldstid. Hele destinasjonen er involvert. Og i disse dagene er det forlenget åpningstid i anlegget, og anlegget er åpen for skikjøring.

Attacking Vikings på offensiven

Kjetil Jansrud er kongen av Kvitfjell, hans egen lekegrind. I år kan hans argeste konkurrent veldig fort bli en annen nordmann, nemlig Aleksander Aamodt Kilde som har imponert denne sesongen. Og i Kvitfjell kommer det alltid en overraskelse. Det kan godt være Adrian Smiseth Sejersted.

WC Kvitfjell og Kjetil Jansrud er en spesiell historie. Sju ganger har han stått på toppen av seierspallen på hjemmebane.  I fjor kom han til Kvitfjell som nybakt verdensmester fra Åre etter en trøblete sesong. Han havnet på pallen også i fjor. I år er det ikke mesterskap og Kjetil legger ikke skjul på at han også denne gangen vil kjempe i toppen, men det er mange som kjører fort og godt i Kvitfjell. Dominik Paris fra Italia vant begge rennene i fjor, og må tåle favorittstempelet også i år.

Hvert år siden 1993

I år er det 26 år siden de magiske OL-dagene i 1994. Dette året la grunnlaget for at Kvitfjell skulle bli en klassiker med årlige WC renn. Uten lekene i 1994 vil selvfølgelig aldri Kvitfjell blitt bygget. I løpet av disse årene har destinasjonen utviklet seg på en sunn og positiv måte. De årlige World Cup rennene har vært en viktig motor for denne utviklingen.

WC rennene i Kvitfjell er mye mer enn et skirenn på det høyeste alpine nivå. Under arrangementet blir det masse aktiviteter og underholdning over fire dager. Hele destinasjonen er involvert. På WC siden er det forlenget åpningstid i anlegget, og hele Vestsiden og Varden er åpen for skikjøring.

 

Veiledende priser

BillettypeBillettavgift
BarnNOK 50,00 pr. person
VoksenNOK 150,00 pr. person

NB: prisene er veiledende og kan endres fra dag til dag.

Fasiliteter

Klassifisering

  • Miljøsertifisert
Fra NOK 50,00

Sjekk tilgjengelighet forWorld Cup Kvitfjell (Åpnes i et nytt vindu)

Ta kontakt

2634 Fåvang

Legg World Cup Kvitfjell til i reiseruten din.

Åpningstider

Kvitfjell Alpinanlegg (5 Mar 2022 - 6 Mar 2022)

Se også

Downhill skiing in KvitfjellKvitfjell Alpinanlegg, Kvitfjell

Møtested

Type:
Sted:
Kapasitet:

Møtested

Type:
Sted:
Kapasitet:

Planlegg

Type:
Sted: