EN

NO

DE

Langrenn på Venabygdsfjellet
Stisykling på Venabygdsfjellet

Venabygdsfjellet

Vinter på Venabygdsfjellet

Langrennsløypene byr på turmål i alle retninger, på overnattingsstedene kan du bestille opplevelser som kanefart, hundekjøring eller til og med fjellcurling. I tillegg kan du kjøre alpint i Spidsbergseter Skisenter.

 1. På skitur
  Rondane Nasjonalpark ligger i høyfjellområdene mellom Gudbrandsdalen og Atndalen. Nasjonalparken strekker seg fra Ringebu i sør til Dovre i nord.
 2. Utsikt fra Smuksjøseter
  En flott skitur fra imponerende høyfjellsterreng i nasjonalparken Rondane i nord via et 'snillere' fjellterreng til OL- byen Lillehammer i sør.
 3. Panoramabilde av skianlegget. Nypreppa løyper og blå himmel. Vinter. Spidsbergseter Resort Rondane
  Spidsbergseter Skisenter har alpinmoro for hele familien!
  1. Mandag, 1. Januar 0001Fredag, 31. Desember 9999

Sommer på Venabygdsfjellet

På sommeren og høsten kan du oppleve flere flotte turmål, med høydepunkter som Muen, Svartfjell og Dørdalsfallet. Du kan gå på tur både på egen hånd og med turleder. Venabustallen tilbyr fjellridning. 

 

 1. Blide turledere og hester i Venabustallen
  Sommerens vakreste eventyr! Rideferie på Venabygdsfjellet, tilpasset ditt nivå. Rideturer, rideferier og rideweekends i sommer- og høstsesongen.
  1. Mandag, 15. Juni 2020Søndag, 4. Oktober 2020
  2. Mandag, 1. Januar 0001Fredag, 31. Desember 9999
 2. Nasjonal turistveg Rondane
  Nasjonal turistveg Rondane følger grenselandet mellom Rondanemassivet og et godt bevart kulturlandskap. Rondanes mektige fjellmassiv ligger som en kulisse langs strekningen og skifter uttrykk med vær og årstid, men fortjener alltid en stopp for å betraktes og beundres.

Overnatting, mat og drikke

#visitlillehammer